субота, 18 квітня 2020 15:15

Covid не лякає: натовп людей вишикувався під церквою

У Дніпрі біля Свято-Троїцького собору РПЦ надвечір у Страсну п'ятницю, 17 квітня, десятки людей вишикувалися у чергу, щоб потрапити на службу.

Автор: скріншот
  У Дніпрі біля Свято-Троїцького собору РПЦ   десятки людей вишикувалися у чергу, щоб потрапити на службу
У Дніпрі біля Свято-Троїцького собору РПЦ десятки людей вишикувалися у чергу, щоб потрапити на службу

Вони не зважали на запроваджені обмеження та поширення нового коронавірусу Covid-19. Люди не дотримувалися дистанції, а з усієї цієї юрби лише декілька осіб були в масках. Відповідне відео із порушенням опублікували у мережі.

Автор: скріншот
  До прихожан викликали поліцію
До прихожан викликали поліцію

"Ось вам і карантин. Мало вам 159 інфікованих у Печерській Лаврі? Хочете, щоб пів міста заразилось? Автор відео зауважила тільки 5 осіб у масках, ще кілька жінок і чоловіків навіть у респіраторах. Уявіть, що їх у цю неділю тисячі й тисячі", - зазначив місцевий мешканець, який поширив у мережі відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священник із коронавірусом не вірить у діагноз і планує проводити службу

Як пише "Інтформатор" натовп людей біля храму помітив місцевий чоловік, який став свідком інциденту. Саме він і викликав поліцейських. Однак присутні повідомили, що не розуміють, у чому їх звинувачують.

Згодом приїхали поліцейські, які склали протокол. Зазначається, що чоловік після інциденту телефонував до райвідділу, щоб переконатися у тому, що винних покарають. Його запевнили, що слідчі відкрили кримінальну справу.

17 квітня у Самборі Львівської області священник провів хресний хід, незважаючи на спалах нового типу коронавірусу. У заході взяли участь десятки людей, які не дотримувалися карантинних заходів. Поліція вже відкривала кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Covid не лякає: натовп людей вишикувався під церквою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути