понеділок, 20 січня 2014 13:12

Чотирьом постраждалим під час бійні на Грушевського видалили одне око

Чотирьом постраждалим під час бійні на Грушевського видалили одне око
Фото: ipress.ua

Кореспондент "Вестей" В'ячеслав Веремій, який виконував редакційне завдання щодо висвітлення подій на вулиці Грушевського, отримав дуже серйозну травму ока. У неділю ввечері журналіста госпіталізували до Олександрівської лікарні.

Під ранок (через велику кількість тяжко травмованих) В'ячеславу зробили операцію - з очного яблука лікарі дістали осколки світлошумової гранати, яка впала йому під ноги. Щонайменше 10 днів кореспондент "Вестей" проведе в клініці, після чого з ока знімуть шви. Тоді і стане відомо, наскільки сильно пошкоджений кришталик ока, і чи буде він бачити.

Восьмимісна палата, в якій лежить В'ячеслав, заповнена вщерть. Всіх поранених доправили в клініку з тієї ж акції. Чотирьом постраждалим видалили око. Ще в одного хлопця, вочевидь, проблеми з двома очима. Зараз лікування журналіста, як і інших травмованих, оплачується за державний рахунок. Операції також були зроблені безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Чотирьом постраждалим під час бійні на Грушевського видалили одне око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути