пʼятниця, 26 жовтня 2018 16:13

Чоловіка втопили заради автівки

Чоловіка втопили заради автівки
Вадим Тимофеєв зник 21 вересня. Тоді повертався додому на новому автомобілі та підібрав двох попутників. 25 вересня у водоймі Коростишівського району було виявлено його тіло зі зв'язаними руками та ногами. Фото - zt.npu.gov.ua

Житомирські правоохоронці затримали вбивць 34-річного Вадима Тимофеєва з села Вінківці Хмельницької області.

Ними виявилися двоє 29-річних чоловіків, колишні бійці добровольчого батальйону. Один – житомирянин, другий – житель Одещини. Обидва раніше судимі. Про це повідомив начальник ГУНП у Житомирській області В'ячеслав Печененко під час брифінгу 26 жовтня .

"Чоловіків затримали на Луганщині за підозрою в незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. Один із них також є підозрюваним у вчиненні розбійного нападу в Одесі. У червні поточного року під тиском громадськості та за втручання народних обранців суд ухвалив рішення про зміну йому міри запобіжного заходу з тримання під вартою на непов'язану з позбавленням волі. Нині ж ми маємо обґрунтовані відомості про причетність чоловіка не лише до резонансного вбивства на Житомирщині, а й до інших тяжких злочинів, що були вчинені ним упродовж цих кількох місяців", - розповів В'ячеслав Печененко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого безвісти чоловіка знайшли мертвим

Слідчі встановили, що підозрювані підсіли в автомобіль потерпілого на виїзді з Миколаєва під приводом поїздки до Житомира. Дорогою під час зупинки на автозаправці попутники за допомогою сильнодіючого медичного препарату нейтралізували водія. У непритомному стані його довезли до околиці міста Коростишева. Зв'язавши йому кінцівки підручними засобами, кинули чоловіка і затоплений кар'єр. Самі втекли автомобілем загиблого. Згодом машину продали, а виручені кошти витрачали на свій розсуд.

Тривають заходи поліції щодо встановлення місця знаходження транспортного засобу. Обом підозрюваним загрожує довічне ув'язнення.

Вадим Тимофеєв зник 21 вересня. Тоді повертався додому новим автомобілем і підібрав 2 попутників. 25 вересня у водоймі Коростишівського району виявили тіло невідомого чоловіка зі зв'язаними руками та ногами. За висновками судово-медичної експертизи, смерть настала унаслідок утоплення. Наступного дня поліцейські встановили особу загиблого.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка втопили заради автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути