Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2021 09:53

Чоловіка розірвало вибухом: у поліції уточнили подробиці

Чоловіка розірвало вибухом: у поліції уточнили подробиці
На Львівщині у результаті вибуху ручної гранати РГД-5 загинув 47-річний чоловік. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

У результаті вибуху в с. Хоросно Пустомитівського району на Львівщині загинув 47-річний чоловік. Трагедія сталася 31 березня о 17:15 на подвір'ї біля будинку загиблого.

Також попередньо встановлено, що вибухнула ручна граната РГД-5. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На спортивному майданчику, де гралися діти, знайшли гранату

"Унаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий житель. Чоловік від отриманих травм помер на місці події", - розповіли поліцейські.

Слідчі розглядають усі версії трагедії, зокрема самогубство і необережне поводження з боєприпасами. Відкрили кримінальне провадження, призначені експертизи, встановлюють усі обставини події, а також походження боєприпасу.

Раніше повідомлялося, що вибух пролунав на території школи. Загинув чоловік. Він начебто намагався розібрати невідомий предмет, який вибухнув у його руках. Інші джерела повідомляли, що рвануло у дворі загиблого. Він раніше служив у АТО. Вибухнула граната, яка була в кишені його штанів. Чоловікові відірвало ногу, а вже за кілька хвилин він помер. Відомо, що загиблий проживав з батьком, був неодружений, дітей також не мав. Спиртним не зловживав та вів спокійний спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка розірвало вибухом: у поліції уточнили подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути