середа, 18 листопада 2020 18:10

Чоловік зарубав сокирою родича і 3 роки ховався від поліції

Чоловік зарубав сокирою родича і 3 роки ховався від поліції
Коли поліцейські прибули на затримання злочинця, він встиг зібрати валізи і мав намір покинути територію Харківської області

Поліцейські Харківщини та Дніпропетровщини затримали чоловіка, який скоїв тяжкий злочин і переховувався.

Зловмисник вбив родича і 3 роки крився від правоохоронців. Останні 6 місяців він ховався в родичів на Харківщині, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирний крадій хотів сховатись під лінолеумом

"У листопаді 2017 року в селі Варварівка Дніпропетровської області 23-річний чоловік під час сварки наніс сокирою численні травми родичу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер. Поліцейські провели комплекс необхідних розшукових заходів, які дозволили встановити місцезнаходження підозрюваного. 18 листопада 2020-го в селі Надточії Харківського району чоловік був затриманий", - сказано в повідомленні.

Коли патрульні прибули на затримання злочинця, він устиг зібрати валізи і мав намір покинути територію Харківської області. Чоловіку завадили продовжити мандри країною, щоб уникнути правосуддя, і забрали у відділок.

У Львові на вул. Героїв УПА конфлікт між двома чоловіками мало не закінчився трагедією. 45-річний чоловік порізав ножем свого 47-річного друга й утік. Поліцейські швидко знайшли зловмисника. Він ховався в підвалі одного з будинків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зарубав сокирою родича і 3 роки ховався від поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути