понеділок, 13 квітня 2020 11:54

Чоловік замаскував убивство товариша

Чоловік замаскував убивство товариша
На Сумщині 45-річний чоловік убив на своїй дачі 41-річного товариша. А поліцейським повідомив, що той напередодні впав з даху дачного будиночка. Фото: su.npu.gov.ua

У одному селі Сумського району 45-річний чоловік убив на своїй дачі 41-річного товариша. А поліцейським повідомив, що той напередодні впав із даху дачного будинку. І, вочевидь, помер через отримані в результаті нещасного випадку тілесні ушкодження.

Експертиза свідчення чоловіка не підтвердила, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"На думку фахівців, ушкодження, які отримав померлий, не були характерні для падіння з кількаметрової висоти", - розповів Вадим Теличко, начальник Сумського районного відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік намагався реанімувати товариша і випадково вбив

Поліцейські встановили, що і заявник, і його померлий приятель – сумчани. Разом приїхали на дачу заявника на весняно-польові роботи.

"Це був не перший випадок, коли молодший чоловік допомагав старшому по господарству. Увечері добряче випили і посварилися. Справа дійшла до бійки. Господар так побив "помічника", що той від отриманих травм помер. Тож, аби залишитися невикритим і хоч якось пояснити правоохоронцям чисельні гематоми та садна на тілі небіжчика, зловмисник вигадав історію про падіння з даху", - розповіли в поліції.

Досудове розслідування триває. Якщо провину чоловіка доведуть – йому загрожує до 15 років за ґратами.

У селі Луциківка Білопільського району на Сумщині забили до смерті 36-річного чоловіка. Закривавлене тіло на підлозі в будинку знайшов брат. Підозрюваного затримали. Він зізнався, що вбив знайомого через 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік замаскував убивство товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути