Ексклюзиви
середа, 03 червня 2020 13:49

Чоловік зачинив родичів у будинку і підпалив
4

У Дніпрі подружжя врятували із палаючого 2-поверхового будинку
Фото: dp.dsns.gov.ua
У Дніпрі подружжя врятували із палаючого 2-поверхового будинку
У Дніпрі подружжя врятували із палаючого 2-поверхового будинку
У Дніпрі подружжя врятували із палаючого 2-поверхового будинку

2 червня о 22:15 на вул. Миколи Хвильового в Дніпрі зайнявся 2-поверховий приватний будинок. Полум'я миттєво охопило житлові кімнати на обох поверхах та перекинулось на дах будівлі.

Постраждала 62-річна власниця, повідомили в пресслужбі ДСНС області.

"Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, побутову техніку на площі 25 кв. м. Пошкоджено дерев'яне перекриття даху житлового будинку на площі 35 кв. м. Загальна площа пожежі склала 60 кв. м", - розповіли рятувальники.

Постраждалу госпіталізували до Дніпровської міської багатопрофільної клінічної лікарні №4, з попереднім діагнозом - отруєння продуктами горіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підпалив хату колишньої дружини з 6 дітьми

Будинок підпалив племінник подружжя. Їх самих закрив і не дозволяв вийти на вулицю. Так тривало доти, поки на допомогу не прибігли сусіди і не вивели постраждалих з палаючого будинку. Факт підпалу будинку чоловік не заперечував, пише Інформатор.

"Він був в неадекватному стані, але розумів, що всередині знаходяться його родичі. Чоловік облив будинок бензином, після чого влаштував пожежу. Для того, щоб подружжя не змогло вийти на вулицю, він зачинив усі двері. Поки полум'я розгоралося, він стояв зовні, щоб господарі з дому не вибігли", - сказано в повідомленні.

Племінника затримали патрульні. Він стояв з палицею в руках і пручався, через що поліцейським довелося застосувати фізичну силу і надіти йому кайданки.

На Хмельниччині арештували 55-річного чоловіка, якого підозрюють у підпалі будинку колишньої співмешканки. Подія сталася у селі Сербівка Старокостянтинівського району. У момент підпалу в хаті були донька та онука жінки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зачинив родичів у будинку і підпалив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути