четвер, 07 січня 2016 15:25

Чоловік з рушниці поранив дітей через петарди

Чоловік з рушниці поранив дітей через петарди

Пустощі з петардами закінчилися для хлопчика вогнепальним пораненням. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Київській області.

У селі Димитрове Київської області чоловік з мисливської зброї стріляв в групу дітей, які грали петардами, в результаті чого 14-річний хлопчик отримав поранення.

"У чергову частину Броварського відділу поліції від медичного працівника місцевої лікарні надійшло повідомлення, що в приймальний покій доставлено 14-річного жителя села Димитрове з вогнепальним пораненням шиї, нижньої щелепи. На місці скоєння правопорушення співробітники поліції встановили, що п'ятеро дітей поблизу залізничного шляху грали петардами. Розважаючись, вони кидали їх у металеву трубу, де вогняна забава вибухала з сильним гуркотом. Сусід, який жив навпроти, кілька разів зробив хлопцям зауваження, але вони не реагували. Тому, розлючений чоловік взяв мисливську рушницю і вистрілив у їхній бік, після чого відразу ж пішов у свій дім", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Під час проведення медичного огляду встановлено, що чоловік вживав алкоголь.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з рушниці поранив дітей через петарди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути