понеділок, 22 січня 2018 14:47

Чоловік втопив жінку за відмову з ним зустрічатися

В селі Калина Тячівського району Закарпаття затримали 32-річного чоловіка.

Він втопив у річці Тересва в сусідньому селищі Дубове 21-річну знайому. Вона відмовила йому у стосунках. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомила речник ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щеголева.

Автор: ГУНП в Закарпатській області
  21-річну  жінку знайомий убив за відмову у стосунках
21-річну жінку знайомий убив за відмову у стосунках

"Судово-медичні експерти встановили причину смерті жінки: насильницьке утоплення. Поліція за фактом убивства одразу відкрила кримінальне провадження. Свідків події не було, постраждалу в селищі знали, як спокійну неконфліктну людину. Поліція встановила, що незадовго до того потерпіла познайомилася в мережі з 32-річним чоловіком із села Калини Тячівського району. Вела з ним переписку. Згодом вони стали планувати зустріч. Увечері 14 січня чоловік прийшов в селище Дубове, дочекався, поки його знайома вийде з місцевої дискотеки, і запропонував прогулятися до річки. Далі, за словами підозрюваного, там він розповів потерпілої, що живе зі співмешканкою, але готовий розлучитися з нею для початку нових стосунків. Потерпіла йому відмовила. Між ними виникла сварка, під час якої він втопив жінку", - розповіла Щеголева.

Автор: ГУНП в Закарпатській області
  21-річну  жінку знайомий убив за відмову у стосунках
21-річну жінку знайомий убив за відмову у стосунках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло Ірини Ноздровської знайшли в річці

32-річному жителю села Калини повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років в'язниці. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

15 січня в селищі Дубове Тячівського району Закарпаття на березі річки Тересва місцевий житель виявив труп дівчини. Місцеві повідомляли, що її ймовірно зґвалтували, а потім задушили та кинули в річку. Пізніше у поліції цю інформацію спростували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік втопив жінку за відмову з ним зустрічатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути