пʼятниця, 04 січня 2019 13:52

Чоловік витяг із ополонки жінку з онукою

Чоловік витяг із ополонки жінку з онукою
У Києві на Березняках Сергій Регеда врятував дівчинку та її бабусю. Вони провалилися в озеро Тельбін під час прогулянки. Фото - скріншот

У Києві на Березняках Сергій Регеда врятував дівчинку та її бабусю. Вони провалилися в озеро Тельбін під час прогулянки.

Подія трапилася ввечері 3 січня, про це сам рятівник написав у Facebook.

"Пішли ввечері з сином на прогулянку до Тельбіна. Біля гірки, з якої планували спускатися, побачив, як на шаленій швидкості до озера мчить дівчинка на "тарілці". Наступний момент - дівчинка вже ковзала по льоду, вилетіла в ополонку. За нею побігла її бабуся, стала на край льоду, щоб дістати з води онуку і провалилася. Я розпластався на краю ополонки і почав тягнути бабусю. Вона у цей час тримала онуку за руку. Зрозумівши, що двох не витягну і потрібно спочатку рятувати дитину, вхопив лівою рукою дівчинку й одним ривком витяг на лід. З бабусею було важче. Її одяг став мокрим і важким. Лід ламкий. Але даючи вказівки, як правильно карабкатися на лід, вдалося врятувати і стареньку. Дівчинка плакала. У бабусі сталася істерика. Вона падала, кричала, плакала", - розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульний поліцейський врятував 4-річну дитину

До потерпілих підійшли перехожі. Почали заспокоювати. Чоловік відвіз їх додому.

15-річний Денис Гукасян із села Удич Теплицького району на Вінниччині витяг із ополонки на ставку 7-річну Анастасію Мельник.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік витяг із ополонки жінку з онукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути