Ексклюзиви
пʼятниця, 22 березня 2019 08:43

Чоловік відтяв собі частину ноги та викинув на вулицю

Чоловік відтяв собі частину ноги та викинув на вулицю
В Охтирці Сумської області чоловік ампутував собі ступню і викинув її на вулицю. Фото - Роксолана

В Охтирці Сумської області чоловік ампутував собі ступню і викинув її на вулицю.

Частину людської ноги знайшов собака та приніс її додому. Господарка тварини одразу повідомила про це у поліцію, пише "Охтирський міський портал".

Поліцейські з'ясували, що власник ступні перебував в Охтирській центральній районній лікарні. Пацієнт звернувся до медиків 18 березня після того, як відтяв собі частину правої ноги кухонним ножем. У нього була запущена гангрена, і кінцівка відгнила через некроз тканин. Відтяту ступню він викинув на вулицю, під мостом.

Чоловіка пролікували і запропонували зробити операцію, але вранці наступного дня він категорично відмовився від подальшого лікування, написав розписку та залишив лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубець відрізав руку бензопилою

За словами медиків, пацієнт хворіє з червня минулого року. Влітку він дев'ять днів перебував у лікарні, але потім відмовився від лікування і більше за медичною допомогою не звертався. За цей час у хворого розвинулася суха гангрена правої ступні і нижньої третини гомілки. Своє небажання лежати у лікарні чоловік пояснює браком коштів, але медики запевняють, що готові лікувати його за рахунок лікарні.

Чоловіка звуть Володимир Твердохліб, повідомляє місцеве видання "Роксолана". Він каже, що хвора нога продовжує гнити і єдине, про що він мріє - щоб її відрізали повністю.

У китайському окрузі Боадін неподалік від міста Хефей 47-річний чоловік відрізав собі ногу, уражену гангреною. На операцію в лікарні йому забракло грошей.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік відтяв собі частину ноги та викинув на вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути