субота, 19 травня 2018 17:04

Чоловік відправляв поштою гранати

Чоловік відправляв поштою гранати
У Волновасі на Донеччині чоловік намагався відправити у коробці з-під посуду гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами. Фото - dn.npu.gov.ua

У Волновасі на Донеччині чоловік намагався відправити у коробці з-під посуду гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами. Отримати "посилку" мали у місті Біла Церква. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Правоохоронці під час несення служби в одному з відділень пошти звернули увагу на чоловіка, який дивно поводився та нервував. Поліцейські перевірили його документи та оглянули пакунок, який він відправляв до Білої Церкви. У коробці з-під посуду були виявлені гранати Ф-1 та РГД-5 і запали до них", - йдеться у повідомленні поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік "знайшов" 18 бойових гранат

38-річний місцевий мешканець пояснив, що місяць тому до нього підійшли невідомі та запропонували заробити грошей. Чоловіку віддали пакунок та попросили через деякий час відправити на вказану адресу. За це, за його словами, він отримав 300 гривень.

Відкрито кримінальне провадження.

У Слов'янську Донецької області під час пакування посилки в офісі відділення експрес-доставки кур'єр знайшов гранату Ф-1. Відправлення призначалося жителю Миколаївщини.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік відправляв поштою гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути