неділя, 19 січня 2020 17:56

Чоловік відкрив стрілянину по будинку тещі

Чоловік відкрив стрілянину по будинку тещі
У Сумах п'яний чоловік влаштував стрілянину. Фото: УНН

У Сумах чоловік стріляв з рушниці по вікнах своєї тещі.

84-річна жінка зателефонувала на "102" та повідомила, що біля її двору зять стріляє з рушниці, передає відділ комунікації ГУНП області.

"На місце події негайно були направлені екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група Сумського відділу. По приїзду правоохоронців з'ясувалось, що порушник з місця пригоди втік. Оглянувши будинок, поліцейські виявили пошкоджене пострілами пластикове вікно заявниці. Сама жінка пояснила, що мешкає в будинку разом із сином. Ввечері до них приїхав чоловік доньки. При собі мав рушницю", - йдеться у повідомленні.

Чоловік був п'яним. Пояснив, що шукає дружину, а потім влаштував сварку. Син заявниці сказав, що його сестри немає вдома. Це розлютило чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, кого розстріляли у Харкові

"Він почав погрожувати тещі і зробив декілька пострілів з рушниці в повітря та в напрямку її будинку. Після чого поїхав. Розуміючи, що п'яний чоловік за кермом, та ще із зброєю, створює реальну небезпеку жителям міста, на його затримання були зорієнтовані екіпажі патрульної поліції, ТОР, відповідні наряди реагування . На території Сум та району був введений оперативний план "Перехват", - розповіла виконуюча обов'язки начальника Сумського відділу поліції Тетяна Якименко.

За півгодини порушника затримали і доставили до Сумського відділу поліції. Затриманому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

11 січня в Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, якого підозрюють в нападі на 19-річну жінку. Ним виявився 30-річний житель столиці, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік відкрив стрілянину по будинку тещі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути