Ексклюзиви
пʼятниця, 16 грудня 2016 16:56

Чоловік убив дружину на очах 1-річної дитини

У Летичівському районі на Хмельниччині 34-річний Віталій Алєксєєв убив свою тещу та співмешканку, після чого утік. Свідком розправи став 1-річний син подружжя.

 

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Місцева лікарка прийшла оглянути дитину і побачила страшну картину: у веранді лежало тіло 58-річної бабусі хлопчика, а в одній із кімнат — його 40-річної матері. В обох жінок були рубані рани голови. Поліція встановила: вбивство було скоєно за день до цього", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убита жінка кілька днів лежала у квартирі

Невільним свідком розправи став 1-річний син подружжя. Після вчинення вбивства зловмисник зачинив хлопчика в будинку і покинув населений пункт. Зараз дитину госпіталізували до лікарні, де він проходить усі необхідні обстеження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.

 

Прикмети підозрюваного: зріст 165 см, худорлявої тілобудови, мав синець під правим оком. Зловживає алкоголем, поводиться агресивно. Був одягнений у чорну куртку з капюшоном, чорні штани, чорну спортивну шапку. Може мати чорний рюкзак.

На Сумщині в лісосмузі знайшли тіло жінки у спідній білизні. Тієї ночі вона відпочивала з чоловіком у лазні. За його словами, знайома плавала в басейні. Коли побачив, що вона втопилася – злякався. Вивіз тіло за місто та покинув біля дороги.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив дружину на очах 1-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути