неділя, 21 травня 2017 18:10

Чоловік помстився за матір і застрелив старшого брата

Чоловік помстився за матір і застрелив старшого брата
Молодший брат застрелив старшого брата. Пояснив тим, що убитий ображав матір. А тут ще й вирішив продати її хату ФОТО: pensioner46

У місті Новий Буг на Миколаївщині чоловік серед ночі увірвався до будинку матері і вбив старшого брата.

Про це повідомляють "Надзвичайні Новини".

"Між братами були давні неприязні стосунки. Зі слів чоловіка, старший брат постійно ображав матір. Останньою краплею стало те, що без її відома той вирішив продати будинок. Ця звістка розгнівала чоловіка. Серед ночі він узяв таксі із Кропивницького і приїхав до маминої оселі. Там і застрелив брата. Після цього спокійно поїхав. Повернувся вже на похорони. Стояв і оплакував загиблого брата. Ніхто навіть і здогадуватися не міг, що вбивця - рідний брат", - ідеться в сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітного батька знайшли мертвим у гаражі

"Постріл в голову і один в живіт виявилися фатальними. Молодший вистрілив у старшого брата з обрізу. Коли про це повідомили рідних - не повірили. Одразу після похорон на автовокзалі братовбивця затримали. Свій вчинок пояснив, що той часто ображав і бив матір. Чоловіка помістили під варту. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

У місті Запоріжжя в лікарні по вулиці Перспективній двоє братів влаштували смертельну різанину. У результаті один зарізав іншого. Виявилося, померлий разом із братом розпивали спиртні напої. Потім виникла бійка з ножами.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік помстився за матір і застрелив старшого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути