Ексклюзиви
неділя, 16 серпня 2020 18:11

Чоловік побив і посадив на ланцюг сина співмешканки

Чоловік побив і посадив на ланцюг сина співмешканки
На Одещині п'яний 50-річний чоловік вдарив в обличчя 10-річного сина своєї співмешканки і прикував його ланцюгом до радіатора. Фото: racurs.ua

У Болградському районі Одеської області 50-річний іноземець в стані алкогольного сп'яніння вдарив в обличчя 10-річного сина своєї співмешканки. А потім прикував його ланцюгом до радіатора.

У поліцію звернулася бабуся хлопчика, якій на неадекватну поведінку чоловіка поскаржилася 15-річна сестра скривдженої дитини, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приповзла до сусідів: на Донбасі мати посадила малолітню доньку на ланцюг

"Мати дітей стверджувала, що не бачила, як її співмешканець поводиться з дітьми. Поліцейські під час огляду її будинку знайшли ланцюг, яким приковували хлопчика", - сказано в повідомленні.

Відомо, що мати дітей поліцейські неодноразово притягували до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов'язків.

Чоловікові оголосили про підозру за статтями "умисне легке тілесне ушкодження" та "незаконне позбавлення волі або викрадення людини". Йому загрожує до 5 років в'язниці.

Триває у слідство у справі про побиття матір'ю 11-річної доньки в одному з сіл Білгород-Дністровського району на Одещині. З'ясувалося, що дівчинку систематично били і прив'язували на ланцюг, аби не тікала. А порадила методи такого виховання 41-річна подруга батьків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік побив і посадив на ланцюг сина співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути