Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 17:24

Чоловік підпалив матір і сестру, бо не поділились грішми

У селі Гончарівка на Тернопільщині уночі спалахнула пожежа у дворі, де мешкають жінка з донькою. Горів хлів із сіном. Небезпека була в тому, що палало неподалік житлового будинку. Якби жінки вчасно не помітили загорання, сталася б трагедія.

Рятувальникам знадобилася декілька годин, щоб загасити пожежу. А поліцейські встановили, що підпалив хлів 34-річний син жінки. Так вирішив помститися за старі образи, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

Автор: tp.npu.gov.ua
  На Тернопільщині чоловік через старі образи  вирішив помститися своїй матері та сестрі. Вночі підпалив хлів  із сіном в них на господарств
На Тернопільщині чоловік через старі образи вирішив помститися своїй матері та сестрі. Вночі підпалив хлів із сіном в них на господарств

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік облив бензином і підпалив авто знайомої. Злочин потрапив на відео

"Чоловік давно був у неприязних стосунках зі своєю сестрою та матір'ю, які проживали від нього окремо. Останній конфлікт виник між ними через гроші. Чоловік образився на родичів, що вони продали коня, а з ним не поділилися. Він неодноразово погрожував матері та сестрі розправою. Це підтверджують і місцеві жителі. Напередодні чоловік теж залякував жінок. А вночі прийшов до їхнього господарства та підпалив шопу з соломою. Вогонь спалахнув швидко", - розповіли поліцейські.

Автор: tp.npu.gov.ua
  Збитки потерпілі оцінили у 15 тис. грн.   Чоловікові загрожує до 10 років в’язниці
Збитки потерпілі оцінили у 15 тис. грн. Чоловікові загрожує до 10 років в’язниці

За попередніми даними, збитки потерпілі оцінили у 15 тис. грн. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 10 років в'язниці.

У селі Новоданилівка Пологівського району Запорізької області 52-річний чоловік облив бензином і підпалив сільський магазин. А пізніше у сусідньому селі Мала Токмачка аналогічним способом здійснив підпал одного з приватних будинків. Коли мешканці хати вибігли на вулицю – зловмисник постріляв їх з мисливської рушниці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив матір і сестру, бо не поділились грішми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути