понеділок, 07 грудня 2020 09:53

Чоловік обстріляв підлітка, який катався на скейті
3

У Миколаєві на скейт-майданчику стався конфлікт зі стріляниною.

Інцидент стався 6 грудня. На скейт-майданчик прийшов чоловік з родиною, сів на бордюр, чим заважав підлітку кататися на скейті. В якийсь момент скейт вилетів з-під ніг підлітка і вдарив чоловіка. Хлопець же впав. Розлючений чоловік намагався схопити його за ногу, це йому не вдалося, тож побіг до дитячого візочка. Підліток вдарив його ногою. Чоловік дістав із сумки травматичний пістолет. Підліток почав тікати, чоловік – за ним. Пролунав постріл – куля заділа лівий бік хлопця, рана непроникна, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інкасатор стріляв по вікнах багатоповерхівки

В Миколаєві на скейтмайданчику стався конфлікт зі стріляниною
Фото: mk.npu.gov.ua
Скейт вилетів з-під ніг підлітка і вдарив чоловіка
На скейтмайманчик прийшов чоловік з родиною, сів на бордюр, чим заважав підлітку кататися на скейті

"Зі слів 43-річного чоловіка, конфлікт між ним та неповнолітнім стався через намагання підлітка його побити. Через що чоловік і застосував зброю. Під час огляду неповнолітнього медпрацівники встановили, що проникних поранень на тілі хлопця немає", - сказано в повідомленні.

У відділку поліції чоловік добровільно видав поліцейським травматичний пістолет із набоями та надав дозвільні документи на його носіння і зберігання. 16-річний підліток у присутності матері відмовився від подальшого розслідування інциденту та заявив, що жодних претензій ні до кого не має.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство, оскільки чоловік використав зброю в публічному місці, а через це могли постраждати інші люди. Слідство триває.

У Києві 2 дівчини приїхали до хлопця в гості. Коли він відійшов на кухню, з його телефону переказали собі через Monobank 1,5 тис. грн. Хлопець виявив зникнення грошей, вибіг за дівчатами й двічі вистрілив із стартового пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обстріляв підлітка, який катався на скейті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути