четвер, 29 жовтня 2020 10:36

Чоловік незаконно продавав доступ до українських телеканалів

Чоловік незаконно продавав доступ до українських телеканалів
40-річний чоловік, не маючи законних підстав та діючи всупереч чинному законодавству, за окрему плату налаштовував клієнтське обладнання на отримання доступу до перегляду платних каналів мовлення за технологією "ОТТ"

У Миколаєві поліцейські затримали чоловіка, який незаконно продавав доступ до українських телеканалів.

"40-річний чоловік, не маючи законних підстав та діючи всупереч чинному законодавству, за окрему плату налаштовував клієнтське обладнання на отримання доступу до перегляду платних каналів мовлення за технологією "ОТТ". Дозволу правовласників вказаних каналів чоловік не мав, чим порушував їхнє авторське право", — повідомили у пресслужбі поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці через інтернет продавали фальсифіковані ліки

У помешканні чоловіка поліцейські провели обшук і отримали докази його причетності до злочину. Також вони встановили особи 50 людей, яким чоловік надав незаконні послуги. Наразі поліцейські продовжують встановлювати клієнтів правопорушника та суму завданих збитків.

У поліції відкрили кримінальне провадження за збут та розповсюдження інформації з обмеженим доступом. Чоловіку загрожує до 2 років позбавлення волі.

Працівники СБУ затримали в Києві організатора злочинного угруповання, яке займалося контрабандою та збутом зброї. Комплектуючі до вогнепальної зброї зловмисники замовляли на спеціалізованих сайтах в одній із країн Північної Америки. В Україну ці комплектуючі потрапляли через міжнародні сервіси експрес-доставки під виглядом спортивних товарів і спорядження. Організатор схеми самостійно збирав і налаштовував зброю. Товар продавали через інтернет-аукціони по всій території країни.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік незаконно продавав доступ до українських телеканалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути