вівторок, 08 вересня 2020 12:53

Чоловік на заправці погрожував кинути гранату

Чоловік на заправці погрожував кинути гранату
Чоловіку відмовили продати алкоголь в нічний час, він став погрожувати гранатою

Вчора вночі на одній з київських АЗС на проспекті Лобановського стався інцидент. Чоловік хотів придбати алкоголь в нічний час, але йому відмовили. Після цього чоловік дістав схожий на гранату пристрій та почав залякувати працівників. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора вночі на спецлінію "102" від працівників АЗС на проспекті Лобановського надійшов виклик про те, що відвідувач поводить себе агресивно та погрожує підірвати заклад. На виклик миттєво вирушили наряд поліції охорони, спеціалісти-вибухотехніки та слідчо-оперативна група територіального підрозділу" , - йдеться в повідомленні.

За словами т. в. о. начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Артема Баранова, по прибуттю на місце події поліцейські охорони помітили чоловіка, який тримав у руках пристрій, схожий на гранату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік узяв у заручники жінку й двох дітей

"Порушник пояснив правоохоронцям, що на заправці йому не продали спиртне у заборонений законом час, тому він вирішив погрожувати працівникам підривом закладу", - розповідає Артем Баранов.

Зловмисником виявився раніше не судимий 42-річний киянин. Чоловіка затримали.

Поліцейські висунули злочинцю підозру за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Йому загрожує від 2 до 6 років позбавлення волі.

На Івано-Франківщині поліцейські проводили обшук у чоловіка, якого підозрюють у вирощуванні коноплі. У відповідь на зачитування ухвали чоловік почав стріляти з обрізу рушниці та погрожувати гранатою.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік на заправці погрожував кинути гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути