Ексклюзиви
вівторок, 15 жовтня 2019 10:24

Чоловік мало не вбив ґвалтівника дружини

Чоловік мало не вбив ґвалтівника дружини
У селищі Шевченково Куп'янського району на Харківщині 27-річний чоловік мало не зарізав ґвалтівника дружини. Фото - Корупція.Інфо

27-річний житель селища Шевченкове Куп'янського району на Харківщині мало не вбив ґвалтівника дружини, якого заскочив під час злочину.

Ґвалтівника рятують медики, а чоловіка потерпілої затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Потерпіла була у кафе неподалік дому. Разом із чоловіком відпочивали у компанії друзів. Близько першої ночі жінка вирішила піти додому, але чоловіку про це не повідомила. Біля будинку її наздогнав невідомий, який із застосуванням фізичного насильства вступив із нею в статевий зв'язок. Чоловік потерпілої, повертаючись додому, почув крики дружини про допомогу. Він схопив кривдника, ударив його по голові та наніс нападнику кілька ударів ножем в область паха. Побачивши наближення поліцейського автомобіля, чоловік потерпілої з місця злочину втік", - розповіли поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевиховував: чоловік сяде за вбивство родича

25-річного ґвалтівника із сильною кровотечею госпіталізували до районної лікарні. Чоловік, який спричинив тілесні ушкодження, затриманий. Йому загрожує до 8 років ув'язнення. Інший зловмисник, якому після завершення лікування та результатів експертиз повідомлять про підозру у скоєнні зґвалтування, може відправитися за грати на 5 років.

У селі Комини Ізяславського району на Хмельниччині затримали 3 підозрюваних у вбивстві 44-річного чоловіка. Загиблий сидів раніше за ґратами за зґвалтування. Після звільнення жив в однієї пенсіонерки у селі, допомагав їй по господарству. Сусідам не подобалось те, що біля них живе така людина. Йому сказали залишити село, що він і зробив. Через кілька місяців він знову повернувся.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік мало не вбив ґвалтівника дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути