середа, 09 вересня 2020 16:33

Чоловік інсценував розбійний напад на себе, бо не міг повернути гроші знайомому

Чоловік інсценував розбійний напад на себе, бо не міг повернути гроші знайомому
Чоловік заборгував знайомому 15 тисяч доларів

34-річний мешканець Вінниці інсценував побиття та пограбування. Він заборгував знайомому $15 тис. і не мав коштів, аби повернути їх. Тоді розповів знайомому, що його поранив ножем незнайомець та відібрав сумку, в якій були всі гроші. Оскільки історія виглядала правдоподібно, знайомий викликав поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"7 вересня до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на 34-річного жителя обласного центру. На місці події слідчо-оперативна група поліції почала з'ясовувати усі обставини", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники інсценували пограбування заправки

Медики та поліцейські звернули увагу на те, що порізи на шиї в чоловіка неглибокі. В автомобілі поліцейські знайшли сумку, яку, за версією чоловіка, "вкрав" грабіжник. В цьому ж автомобілі вони знайшли ніж, яким чоловік порізав собі шию.

Чоловік плутався в показах, не міг точно назвати місце, де на нього напали, а згодом зізнався, що інсценував побиття і пограбування, аби не віддавати борг, оскільки грошей в нього не було. Для того, щоб злочин виглядав реалістично, він порізав собі шию.

У поліції відкрили кримінальне провадження за неправдиве повідомлення про вчинення злочину. Чоловікові загрожує до 2 років позбавлення волі.

Аби розрахуватися з приятелями, 11-класник однієї зі шкіл Білопілля на Сумщині викрав ювелірні прикраси батьків. Після того викликав поліцію і вигадав історію про скоєний на його будинок розбійний напад.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік інсценував розбійний напад на себе, бо не міг повернути гроші знайомому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути