Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2011 08:34

Чижмарь переконує, що його облили кислотою не через коханку

Автор: Фото Наталі ДІДЕНКО
 

Облитий кислотою київський чиновник Юрій Чижмарь розповів, за що на нього було здійснено замах. Зараз він почувається добре і готовий відстоювати правду. Переконаний, що замах на нього не мав нічого спільного із розборами всередині "любовного трикутника". Винних треба шукати на колишньому місці роботи.

Юрій Чижмарь категорично заперечує версію міліції, озвучену за тиждень після того, як йому в обличчя хлюпнули кислотою. Дії виконавця, каже, дивні: "Він настільки неуважний, що на другий день після скоєння злочину зберігає вдома кислоту і моє фото...".

Так само скептично він дивиться і на заявлену правоохоронцями кандидатуру замовника - столичного міліціонера Назара Фесуна, у якого, за словами міліції, Чижмарь начебто відбив коханку.

"Я буду мати розмову із керівником київської міліції і або він вибачиться самостійно, або я буду мати до нього позов", - заявив Чижмарь.

У самій міліції справу давно передали в прокуратуру і забули про неї.

До речі, колишнє місце роботи Чижмаря - це Тернопільщина. Там він три роки очолював обладміністрацію. Про проблеми Чижмаря на роботі говорять свідки і учасники суперечок. Мовляв, скандал спалахнув тоді, коли більша частка коштів, кинутих на ліквідацію повені у 2008 році, безслідно зникла, каже один із тодішніх опонентів Чижмаря: "Одна облрада висловила йому недовіру, а потім зовсім інша облрада теж висловила йому недовіру".

Чижмарь ж каже, що свій список підозрюваних вже озвучив у прокуратурі.

Він вже встиг побувати вдома, і планує змінити місце проживання. Послугами особистого охоронця користуватися не збирається. На роботу хоче повернутися за кілька місяців. Лікарі, каже, дають втішні прогнози. Про свої стосунки із начебто винуватицею амурного конфлікту - жінкою на ім'я Олександра - говорить туманно: "Я зараз не можу ні з ким зустрічатися, хіба що з вами - як з журналісткою".

Як відомо, 16 лютого Чижмарь повертався з магазину додому. У дворі будинку до нього підійшов невідомий чоловік віком 25-30 років і зростом приблизно 180 см та вилив в обличчя невідому рідину. Чиновник був госпіталізований з опіками 2-3 ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Чижмарь переконує, що його облили кислотою не через коханку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути