Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2011 08:48

Циганки видурили у пенсіонерки понад 40 тис. грн на Рівненщині

Циганки видурили у пенсіонерки понад 40 тис. грн на Рівненщині

72-річну мешканку райцентру Зарічне на Рівненщині ошукали дві жінки, які запропонували пенсіонерці освятити її заощадження. Циганки забрали в неї 41,5 тис. грн.

"Спершу незнайомки запропонували літній господині купити в них за 100 грн білизну. Потім поворожили й переконали пенсіонерку освятити гроші. Мовляв, щоб вони пішли на користь. Жінка довірилася й винесла шахрайкам 41,5 тис. грн", - розповіла Марина Полюхович із Зарічненського райвідділу міліції.

Після обряду циганка загорнула гроші в хустину й, наче, положила їх під подушку. Коли господиня отямилася, то гостей уже не було в хаті. Вони забрали всі заощадження пенсіонерки. Жінка розповідає, що була наче під дією гіпнозу. За фактом шахрайства правоохоронці порушили кримінальну справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині виправдали колишнього мера, обвинуваченого у вимаганні $43 тисяч

"Одна із шахрайок років 50-ти, смуглявої зовнішності, має чорне волосся. Вона висока на зріст і була в окулярах та чорній куртці. Інша - років 15-ти, також смуглява, але зі світлим волоссям. Вона, невисока на зріст. Була одягнута в жовту куртку та білу шапку з козирком", - додали в міліції.

Нагадаємо, що це не єдиний випадок шахрайства з літніми людьми на Рівненщині. В кінці листопада в 86-річної мешканки райцентру Здолбунів невідома жінка, яка назвалася працівником соціальної служби видурила 16 тис. грн і $2 тис.

Зараз ви читаєте новину «Циганки видурили у пенсіонерки понад 40 тис. грн на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути