середа, 05 червня 2013 15:29

Через пожежу у московському метро 4 людини опинилися у реанімації

Через пожежу у московському метро 4 людини опинилися у реанімації
Фото: mchs.gov.ru

Наслідки пожежі у московському метро, через яку тисячі людей з ранку 5 червня запізнилися на роботу, до обіду були практично повністю ліквідовані. Метрополітену вдалося в найкоротші терміни відновити рух поїздів на постраждалій гілці - правда, ненадовго. Одразу ж сталося повторна НП.

Подія, на щастя, не призвела до жертв серед пасажирів. Відомо, що найбільше постраждали 59 людей. Пасажири скаржилися на отруєння чадним газом, також деякі пасажири зверталися за допомогою до психологів, разом з лікарями чергували біля виходів зі станцій "червоної гілки".

"В основному вони отримали отруєння продуктами горіння, гостру реакцію на стрес, у однієї стенокардія, одна людина отримала легку травму ноги. Також були скарги на гіпертонію", - повідомив директор науково-практичного центру екстреної медичної допомоги Сергій Федотов.

15 пасажирам знадобилася госпіталізація, постраждалих доставили в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського, КДБ № 14 та МКЛ № 23, багато були виписані відразу ж. У 11 постраждалих діагноз "отруєння продуктами горіння, їх стан - "середнього ступеня тяжкості". У трьох - гіпертонічний криз, ще у однієї жінки неврологічна реакція на стрес.

Чотири людини були направлені в реанімацію.

"У реанімаційному відділенні міської клінічної лікарні номер 14 імені Короленка перебувають 26-річна москвичка, 47-річна жінка і жінка у віці 43 років", - повідомило джерело в лікарні. Також у токсикологічну реанімацію 14-ї лікарні була поміщена 15-річна дівчинка.

Зараз ви читаєте новину «Через пожежу у московському метро 4 людини опинилися у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути