четвер, 11 березня 2021 10:42

Четверта доба пошуків 7-річної Марії Борисової: родичів перевірили на детекторі брехні

Четверта доба пошуків 7-річної Марії Борисової: родичів перевірили на детекторі брехні
На Херсонщині розшукують 7-річну Марію Борисову із села Щасливе Олешківського району. Дівчинка зникла 7 березня. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

На Херсонщині 4-ту добу шукають 7-річну Марію Борисову із села Щасливе Олешківського району. Дівчинка зникла надвечір 7 березня, коли на зупинці зустрічала з роботи батька.

Поліцейські опитали понад 600 жителів селища, а також дітей, з якими гралася дівчинка. Свідчення родичів Марійки та деяких односельців перевіряють на поліграфі. Про це Gazeta.ua розповів начальник обласної поліції Олександр Прокудін.

"Опитали всіх раніше засуджених осіб та тих, хто перебуває на обліку у психіатричній лікарні. Оперативники переглянули відеозаписи всіх відеокамер, які розміщені на території селища. Встановлюються водії, які проїжджали через Щасливе під час зникнення Марійки", - каже Прокудін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникнення 7-річної Марії Борисової: дівчинку шукають із повітря та під водою

Поліцейські відпрацьовують всі версії. Серед них, що дівчинка могла сама втекти з дому, або ж стала жертвою злочину.

Учора, 10 березня, правоохоронці з рятувальниками ще раз перевірили Північно-Кримський канал, який проходить неподалік села, вигрібні ями та комунікації. Поки що безрезультатно.

Дівчинка вийшла з дому 7 березня близько 17:30 і не повернулася. На вигляд їй 7-8 років, зріст 100-110 см, худорлявої статури, волосся світле довге. Була одягнена в чорну в'язану шапку, чорну куртку з сірим коміром, темно-сині спортивні штани із сірою смугою та рожеві чоботи. Усіх, кому відома інформація про дівчинку, просять повідомити за номерами 0(66) 249 26 98, 0(99) 050 97 00, 0(50) 511 52 50, 0(95) 847 38 02 або 102.

Зараз ви читаєте новину «Четверта доба пошуків 7-річної Марії Борисової: родичів перевірили на детекторі брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути