субота, 30 березня 2013 11:22

Через пожежу на Вуглегірській ТЕС жителі Світлодарська залишились без тепла і води

Через пожежу на Вуглегірській ТЕС жителі Світлодарська залишились без тепла і води
Фото: uasmi.com

Місто Світлодарськ залишилося без тепла через пожежу на Вуглегірській ТЕС ДАЕК "Центренерго". Про це повідомляє ГУ ДСНС в Донецькій області.

"Тимчасово припинено теплопостачання до м.Світлодарськ, де проживає більше 12 тис. осіб. Крім того, припинено електропостачання до Новолуганського фільтрувально-очисного водного комплексу, який на даний час забезпечується електропостачанням від пересувної електростанції ДСНС", - йдеться в повідомленні.

Як пише газета "Сегодня", жителі Світлодарська залишилися не тільки без тепла, але й без води. Також питна вода відсутня і в магазинах міста. У той же час температура повітря в Світлодарську вночі опустилася до -6 градусів, зараз на вулиці -2.

Нагадаємо, 29 березня у місті Світлодарськ на другому блоці Вуглегірської теплоелектростанції зайнялося обладнання, що перетирає вугілля на пил. Згодом вогонь перекинувся на покрівлю будівлі. Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще п'ятьох постраждалих з опіками тіла та отруєнням продуктами горіння госпіталізовано.

Зараз ви читаєте новину «Через пожежу на Вуглегірській ТЕС жителі Світлодарська залишились без тепла і води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути