Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2013 15:58

Через чергову НП у московському метро 11 людей опинилися у лікарні

Через чергову НП у московському метро 11 людей опинилися у лікарні

Московський метрополітен приніс вибачення пасажирам у зв'язку з інцидентом на Серпуховській гілці в ранковий час пік, де через поломку поїзда кілька сотень людей більше півгодини залишалися блокованими у тунелі. За словами очевидців, паніки не було, але люди все ж нервували. Як результат - кілька людей були змушені звернутися за допомогою до лікарів. У керівництві метро обіцяють провести профілактичну роботу, щоб не допустити повторення подібних НП.

"Московський метрополітен приносить вибачення пасажирам за заподіяні незручності", - йдеться в повідомленні прес-служби метро.

Незручності відчули близько п'яти тисяч осіб, хто близько 09:00 ранку на станціях "сірої гілки" чекав відновлення руху, повідомив заступник мера столиці з питань транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Максим Ліксутов.

Що стосується пасажирів, які опинилися зачиненими у вагонах поїзда, то таких було близько 900 осіб. Для деяких з них подія мала серйозніші наслідки, ніж запізнення на роботу.

"У результаті події на Серпуховсько-Тимірязєвській лінії метро за медичною допомогою звернулося 11 осіб, шість з яких були госпіталізовані з діагнозами "гіпертонічний криз" і "невралгічна реакція", - повідомили в МНС.

Зараз ви читаєте новину «Через чергову НП у московському метро 11 людей опинилися у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути