неділя, 31 липня 2022 15:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це не випадковість" – Подоляк розповів деталі загибелі Вадатурського

"Це не випадковість" – Подоляк розповів деталі загибелі Вадатурського
Загибель Вадатурського не була випадковістю - Подоляк. Фото: 24 канал

Загибель генерального директора зерноторгової компанії "Нібулон" Олексія Вадатурського не була випадковістю.

Це було продуманим та організованим навмисним убивством. Таку думку висловив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім підтвердив загибель бізнесмена Вадатурського та його дружини

"Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило, у спальню, не залишає сумнівів у наведенні й корегуванні удару. Вадатурського зробили конкретною ціллю", – впевнений Подоляк.

За його словами, Вадатурський був одним з найбільших аграріїв країни, головною людиною в регіоні й великим роботодавцем.

Подоляк наголосив, що російські варвари й далі проводять кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати й зламати українське суспільство.

"На думку кремлівських маніяків, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності має змусити українців стати на коліна, відчинити ворота й здати державу. Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його й стаємо лише загартованішими", – зазначив він.

Серед терактів Подоляк перерахував такі випадки: зафіксовані на відео знущання з наших полонених і калічення, ракетна атака на вінницький Будинок офіцерів, термобаричний внутрішній підрив бараку з нашими хлопцями в Оленівці й точковий удар по відомій особі, яка має пряме відношення до зерна.

"Співчуття родині й близьким Олексія Вадатурського. Він був Героєм України, відданим державі, фанатиком своєї справи й легендою українського бізнесу", – написав радник ОП.

Він додав, що в історії ще не було випадку, коли терористи змусили б когось здатися.

"Росія зробила величезну помилку, ставши на цю слизьку стежку. Ця помилка буде для неї не просто катастрофічною – вона впише слово Росія найчорнішими літерами у світову історію", – підкреслив Подоляк.

Генеральний директор зерноторгової компанії "Нібулон" Олексій Вадатурський загинув під час обстрілу Миколаєва. У ніч проти 31 липня російські окупанти завдали масованої атаки по місту.

Місцеві видання повідомляють, що з бізнесменом загинула й дружина.

Зараз ви читаєте новину «"Це не випадковість" – Подоляк розповів деталі загибелі Вадатурського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути