четвер, 10 жовтня 2019 11:06

"Це не розвозка для жебраків" - столичний маршрутник вигнав жінку з посвідченням

10 жовтня близько 9:15 у Києві водій маршрутки №157 із номерним знаком АА 5529 ХН вигнав із салону жінку із посвідченням – 40-річну Наталію Лукашко. Обзивав і нецензурно лаявся.

Коли за неї заступилися інші пасажири, сказав, що нікуди не поїде. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла сама потерпіла.

Автор: надане Наталією Лукашко
  У Києві водій маршрутки №157 із номерним знаком АА 5529 ХН вигнав із салону жінку із посвідченням
У Києві водій маршрутки №157 із номерним знаком АА 5529 ХН вигнав із салону жінку із посвідченням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інваліда вигнали з маршрутки

"Сіла в маршрутку на кінцевій - на вулиці Бальзака. Салон був практично пустий: близько десятка пасажирів. Маю сина-інваліда, за яким доглядаю та маю право на проїзд. Він навіть дивитися не став. Почав кричати й обзивати одразу – "чмо, халява, с*ка, гн*да" і так далі. Інші пасажири заступилися, мовляв, я одна, а людей у салоні не так багато. Тоді він і сам вийшов із салону. Сказав, що це не розвозка для жебраків. І ніхто нікуди не поїде, поки я не вийду. Так агресивно поводився, що навіть боялася, що поб'є мене. Всі люди мене підтримали і вийшли з маршрутки разом зі мною!. Пішли на громадський транспорт", - розповіла жінка.

Додала, що коли всі пасажири вийшли, водій ще більше почав кричати та проклинати усіх. А за хвилину поїхав із кінцевої без жодного пасажира, аби дотримуватися графіку.

У Житомирі водій маршрутки відмовився безкоштовно везти інваліда ІІ групи. Він силою випхав пенсіонера з авто і побив. У потерпілого травми голови.

Зараз ви читаєте новину «"Це не розвозка для жебраків" - столичний маршрутник вигнав жінку з посвідченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути