Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2018 18:11

"Це були тортури" - екс-депутат зробив нову заяву про загибель сина

"Це були тортури" - екс-депутат зробив нову заяву про загибель сина
Дмитра Ржавського знайшли в калюжі крові на підлозі свого виробничого складу. Мав перерізані вени та горло. Фото - Facebook Олександра Ржавського

Колишній народний депутат Олександр Ржавський, старшого сина якого знайшли мертвим з множинними ранами, переконаний - його дитину вбили. І це було не просто вбивство, а катування.

"Це нагадує тортури. Йому різали руки та артерії на шиї", - написав Ржавський-старший про загибель сина Дмитра Facebook.

Чоловік вважає, що поліція не розслідує справу належним чином. Правоохоронці, на його думку, бездіють у розслідуванні смерті, хоча найперші дні після злочину є найважливішими.

"Не проводять жодних експертиз і навіть досі не включили телефон мого сина, в якому відображені останні години його життя. Поліція не знімає інформацію з камер відеоспостереження, розташованих на шляху його пересування, хоча вона зберігається всього кілька днів і багато вже втрачено. Ми самі їздимо і просимо ці матеріали, дізнаючись, що ніхто з правоохоронців їх ще не запитував", - поділився Олександр Ржавський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ліфті знайшли закривавлений труп жінки

Також він заявив, що медики провели експертизу без урахування багатьох важливих факторів, наприклад того, що загиблий був шульгою і боявся крові. На його думку, недостатня активність поліції може свідчити про упередженість.

"Таке ставлення поліції говорить або про повний професійний крах правоохоронних органів, або про замовний характер розслідування цієї справи щодо мого сина", - додав Ржавський.

У своєму пості він звернувся до президента України Петра Порошенка і попросив його допомогти встановити істину в розслідуванні.

Бізнесмена 40-річного Дмитра Ржавського знайшли мертвим на підлозі свого виробничого складу на вул. Бориспільській в Києві. У нього були перерізані вени та горло. Поруч валявся канцелярський ніж. Поліція почала розслідування вбивства, але не виключає, що це могло бути і самогубство.

Зараз ви читаєте новину «"Це були тортури" - екс-депутат зробив нову заяву про загибель сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути