пʼятниця, 06 вересня 2019 19:48

Була в чоловічій футболці: нові подробиці про зґвалтування і вбивство жінки в Гідропарку

Була в чоловічій футболці: нові подробиці про  зґвалтування   і вбивство жінки в Гідропарку
У Херсоні арештували на 60 діб без права на заставу 20-річного Сергія Сушка. Його підозрюють у вбивстві 35-річної Олени Кулапової у Гідропарку. Фото - hr.npu.gov.ua

У Херсоні арештували на 60 діб без права на заставу 20-річного Сергія Сушка. Таке рішення ухвалив 6 вересня Херсонський міський суд.

Сушка підозрюють у вбивстві 35-річної Олени Кулапової у Гідропарку. Її мертвою знайшли на пляжі вранці 3 вересня. На тілі виявили колото-різани рани та сліди удушення. Попередньо, жінку зґвалтували.

У Олени двоє дітей: 15-річний син від першого шлюбу і 3-річна дочка від другого. Жінка перебувала в декретній відпустці. До того працювала в одному з салонів краси адміністратором. Чоловік загиблої - далекобійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обізвала бідним: за що вбили і викинули на смітник 40-річну жінку

Знайомі характеризують Олену дуже позитивно. Кажуть, пізно ввечері вона вийшла в магазин, який знаходиться недалеко від її будинку. Без мобільника, в домашньому халаті. Його в плямах крові виявили поруч з тілом в Гідропарку. З одягу на жінці була тільки чоловіча футболка.

Мотив злочину у поліції не розкривають. У справі призначено ряд судово-медичних експертиз. Досудове розслідування триває.

Була інформація, що у вечір загибелі 35-річна Олена Кулапова збиралася зустрітися із подругами. Проте на зустріч так і не прийшла.

Зараз ви читаєте новину «Була в чоловічій футболці: нові подробиці про зґвалтування і вбивство жінки в Гідропарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути