Ексклюзиви
середа, 23 жовтня 2019 19:04

Була в АТО, мала контузію: розповіли про викрадачку 3-місячного хлопчика

Була в АТО, мала контузію: розповіли про викрадачку 3-місячного хлопчика
Поліцейські знайшли викраденого під Києвом 3-місячного Дениса Туженова. Фото - facebook.com/pol.kyivregion

Викрадачці 3-місячного Дениса Туженова із селища Коцюбинське на Київщині 26 років. Звати Анастасія. Вона родом із Бердичева Житомирської області. За освітою – вихователь.

У складі одного з добробатів воювала в зоні АТО, де отримала контузію. Після війни переїхала жити до Києва, повідомив начальник поліції Ірпеня Олег Петренко.

"Після АТО жінка познайомилася з чоловіком. Зараз він відбуває покарання в місцях позбавлення волі. У попередніх стосунках жінка не могла завагітніти. Але із цим чоловіком вдалося. Проте за певних обставин вагітність була перервана. І викрадачка вирішила, що більше не зможе мати дітей. Тому поставила за ціль стати матір'ю. Вона оселилася на 3 місяці в хостелі. Додалася у соцмережі у всі можливі групи допомоги молодим матерям. І весь цей час виношувала намір викрасти дитину", - розповів Петренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадення 3-місячного хлопчика під Києвом: перші подробиці

Встановити місце проживання жінки допоміг таксист, який віз її із дитиною. Поліцейські проглянули відео з камер спостереження та розпочали поквартирний обхід. У одній із квартир двері й відчинила викрадачка. Спочатку запевняла, що то її малюк. Проте хлопчика впізнала його мати, яку привезли на місце.

Зараз затримана співпрацює зі слідством та дає правдиві покази. 25 жовтня їй оберуть запобіжний захід. Слідчі наполягатимуть на триманні під вартою. За викрадення дитини жінку можуть ув'язнити на 5 років.

23 жовтня близько 11:30 у селищі Коцюбинське на Київщині невідома жінка викрала 3-місячного хлопчика в матері. Зникла в невідомому напрямку легковику сріблястого кольору.

Зараз ви читаєте новину «Була в АТО, мала контузію: розповіли про викрадачку 3-місячного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути