четвер, 10 грудня 2020 12:50

Був замотаний у ганчір'я та кілька пакетів: на смітнику знайшли немовля

Був замотаний у ганчір'я та кілька пакетів: на смітнику знайшли немовля
Причина смерті хлопчика стане відома після експертизи Фото: news.24tv.ua

На Херсонщині в одному з сіл Іванівського району на смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика.

Малюк був замотаний у ганчір'я та кілька пакетів. Поліцейські підозрюють, що дитину викинула 17-річна жінка, яка не хотіла вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На смітнику знайшли тіло немовляти

"В Іванівське відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що 17-річна жителька одного з сіл району була вагітною. Тиждень тому односелець помітив, що живота немає і дитини теж. Для перевірки цієї інформації за місцем проживання неповнолітньої виїхали працівники поліції. Під час бесіди з дівчиною вона пояснила, що вагітною ніколи не була. Її мати, брат та односельці теж розповіли, що не помічали за дівчиною вагітність. Але з'ясувалося, що 48-річна мати, раніше судима за вбивство, понад 4 місяці не проживає з дітьми. А її старший син постійно перебуває на заробітках і зрідка бачить сестру. Сама неповнолітня поводилася підозріло і сильно нервувала", - сказано в повідомленні.

За словами начальника Іванівського відділення поліції Ігоря Кузьменка, до дівчини викликали гінеколога, який підтвердив, що вона дійсно народжувала.

"Ми прийняли рішення направити дівчину до гінеколога, щоб упевнитися у факті вагітності. Спеціаліста розшукали майже за 50 кілометрів - у Генічеську. Після огляду лікар підтвердив, що неповнолітня дійсно була вагітна і народила приблизно 10 діб тому", - розповів Ігор Кузьменко.

Після цього дівчина зізналася, що її вагітність була небажана, тож вона нікому про це не розповідала, ретельно приховувала і на обліку в лікаря не була. Перейми у неї почалися вдома 30 листопада, коли вона була сама. Після народження дитина нібито не подавала ознак життя. Породілля поклала немовля з ганчір'ям у пакет та, дочекавшись темряви, віднесла на смітник.

Причина смерті хлопчика стане відома після експертизи. Жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.

У селі Мирне Біляївського району на Одещині чоловік під час прогулянки з собакою знайшов тіло немовляти. Особу матері встановили. Нею виявилася 32-річна місцева жителька, яка вже має 7 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Був замотаний у ганчір'я та кілька пакетів: на смітнику знайшли немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути