понеділок, 10 вересня 2018 13:54

"Був дивовижною людиною" - розповіли про загиблого під колесами BMW в Одесі

"Був дивовижною людиною" - розповіли  про загиблого під колесами BMW в Одесі
Під колесами BMW на 6-й станції Фонтана в Одесі загинув лікар-масажист Сергій Камінський. Фото - Корреспондент.net

Під колесами BMW на 6 станції Фонтана в Одесі загинув лікар-масажист Сергій Камінський.

Займався реабілітацією важкохворих. Його декілька годин вважали живим. Сплутали із невідомим чоловіком, за життя якого борються хірурги, пише "Обозреватель".

"Мені серед ночі зателефонували, сказали, що Сергій Камінський потрапив в аварію, але живий і йому потрібна кров. Але коли я зателефонувала дізнатися про його стан до лікарні та назвала його прізвище, мені відповіли, що це не він, наш Сергій загинув відразу", - каже в.о. головного лікаря поліклініки №20 Одеси Зінаїда Телятникова.

Сергій Камінський жив неподалік від місця аварії. Колеги поки не знають, звідки він ішов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеська трагедія: встановили особу потерпілого, який значився невідомим

"Він 20 років пропрацював у нас у поліклініці. Доглядав найважчих хворих. Ходив на виклики до них додому. Був дивовижною людиною, тому що знаходив спільну мову і підхід до найважчих пацієнтів, які лежали після інсультів, аварій. Він багато років доглядав одного пацієнта, колишнього прокурора, у якого після аварії були переламані шийні хребці. Йому не важко було за один день сходити на виклики у різні кінці міста, тому що він знав, що потрібен своїм пацієнтам. Це велика втрата, не можемо отямитися", - додає Телятникова.

У Сергія Камінського залишилася сім'я - дружина і дорослий син, а також батько. Чоловік був віруючим, відвідував церкву Свідків Єгови.

Аварія трапилася близько 21:00 на 6 станції Фонтана в Одесі. BMW виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Skoda. Унаслідок удару 2 людей загинули на місці, ще 6 зазнали травм, серед них і водії автівок. Чоловік, який отримав найважчі травми, не мав при собі ні документів, ні телефону.

Зараз ви читаєте новину «"Був дивовижною людиною" - розповіли про загиблого під колесами BMW в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути