середа, 08 травня 2019 19:08

Був без свідомості 2 тижні: знайшовся білорус, який зник під час дебатів у Києві

Був без свідомості 2 тижні: знайшовся білорус, який зник під час дебатів у Києві
У Києві знайшовся громадянин Білорусі 52-річний Кирило Курганович, який зник у Києві після дебатів кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський". Фото - надане Сергієм Шевчуком

8 травня в Києві знайшовся громадянин Білорусі 52-річний Кирило Курганович, який зник після дебатів кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський".

Чоловік втратив пам'ять, майже весь цей час був у лікарні без свідомості, розповів кореспондентові Gazeta.ua товариш Сергій Шевчук.

"Його забрала швидка з черепно-мозковою травмою від "Олімпійського". Він не пам'ятає за яких обставин. Наступного дня прийшов до тями та попросився додому. Подзвонив дружині, що їде. Потім вочевидь йому дорогою стало погано. І він знову опинився в лікарні вже без мобілки і документів. Був без свідомості під ліками два тижні. У лікарні його не могли ідентифікувати. Почав приходити в себе кілька днів тому. Позичив гроші в "колег по палаті", дістався до до своєї роботи і почав обдзвонювати родичів та друзів", - повідомив Сергій Шевчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зникла 16-річна дівчина в рожевих кросівках

З моменту написання заяви до поліції минуло майже 2 тижні. За цей час рідним лише повідомляли, що серед неупізнаних трупів чоловіка немає. Зараз Кирило Курганович буде на лікарняному через погане самопочуття.

Громадянин Білорусі 52-річний Кирило Курганович зник у Києві після дебатів кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський". Відомо, що 19 квітня чоловіка двічі забирала "швидка", вдруге - із закритою черепно-мозковою травмою. Наступного дня він відмовився від госпіталізації. Зателефонував дружині та сказав, що їде додому. Однак там так і не з'явився. Кирило мешкає із цивільною дружиною Мариною у Кагарлицькому районі на Київщині. Працює дизайнером.

Зараз ви читаєте новину «Був без свідомості 2 тижні: знайшовся білорус, який зник під час дебатів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути