понеділок, 03 грудня 2012 18:59

Буревій в Одесі: море затопило набережну, дерева потрощили автомобілі
10

Фото: Фото: timer.od.ua

Сильний буревій, що розігрався в Одесі в ніч на 3 грудня і триває досі, повалив десятки дерев та залишив без світла 35 населених пунктів області.

Через шторм море вийшло з берегів і затопило набережну та гідропарк "Лузанівка". У воді опинилися бари, ресторани та дискотеки, а також доріжки в парку.

Сильний вітер із дощем повалив понад 80 дерев, багато з яких впали на проїжджу частину і паралізували рух на вулицях, що призвело до виникнення кілометрових заторів. Так, на Миколаївській дорозі в районі заводу "Продмаш" три тополі зупинили рух трамваїв. Ще одне дерево впало на проїжджу частину на вулиці Пастера і перекрило одну смугу руху.

Окрім того, вітер з корінням вивернув велике дерево на розі вулиць Новосельського та Торгової — воно спочатку повисло на дротах, а потім обвалилося, перекривши вулицю Новосельського.

На вулиці Спиридонівська через вітер відламалася досить велика гілка, що впала на автомобіль "Жигулі" і пошкодила іномарку, яка стояла поруч. Така ж ситуація склалася на вулиці Бугаєвській: водій автомобіля отримав травми голови, а одна смуга руху виявилася перекритою.

Ще одне повалене дерево перекрило вулицю Пироговську, також впали дерева на Французькому бульварі в районі санаторію "Магнолія" і на вулиці Бєлінського. За словами очевидців, комунальники вже збирають повалені дерева та відновлюють постраждалі електромережі.

За станом на 3 грудня в Одеській області оголошено штормове попередження, очікується, що висота хвиль сягне 4 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Буревій в Одесі: море затопило набережну, дерева потрощили автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути