Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2018 11:02

Буксир, що зазнав аварії в Чорному морі, тягнув контрабанду з РФ

Буксир, що зазнав аварії в Чорному морі, тягнув контрабанду з РФ
Буксир "Паралель", який зазнав аварії в Чорному морі, транспортував партію контрабандних цигарок ыз РФ. Фото - facebook.com/komitetzk

Буксир "Паралель", який зазнав аварії в Чорному морі, транспортував партію контрабандних цигарок.

Товар нібито належить колишньому депутату міськради Одеси. Про це у Facebook заявила громадська організація "Комітет боротьби з організованою злочинністю і корупцією".

"Затонулий біля берегів Одеського порту буксир "Паралель" пов`язаний з дрейфуючою зараз у районі причалу №121 (приблизно Совіньон) баржею номер ДМ 23-09. Власник судна - колишній депутат міської ради від Партії регіонів Олександр Кисіль", - сказано в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля берегів Криму затонув теплохід

Зазначається, що зазначена баржа перевозила 5 млн пачок сигарет із Росії через Крим. Коли буксир зазнав аварії, екіпаж відчепив баржу, внаслідок чого її прибило до одеського узбережжя.

Буксир "Паралель" зазнав аварії в 37 км від Одеси 19 листопада. Приблизно о 9:00 команда буксира подала сигнал SOS, який прийняв Державний морський рятувально-координаційний центр в Одесі. Вже за 11 хв. у штормове море вийшли рятувальні катери ПРК-01 та ПРК-02. Через високі хвилі вони прибули до місця події приблизно за годину. Тоді біля буксира вже знаходився танкер "Аркадія", який зняв екіпаж у складі 6 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Буксир, що зазнав аварії в Чорному морі, тягнув контрабанду з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути