субота, 06 червня 2015 20:08

Бойовики в суботу гатили з "Градів" на Донецькому напрямку - прес-центр АТО

Бойовики в суботу гатили з "Градів" на Донецькому напрямку - прес-центр АТО

З опівночі 6 червня значно зросла кількість обстрілів позиції українських військових із застосуванням реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"На Донеччині терористи тричі з "Градів" обстріляли Старогнатівку, також з таких систем озброєння вогонь вівся по Гранітному та Богданівці. Вдень бойовики продовжили обстрілювати позиції сил АТО в районі Гранітного та Старогнатівки з артилерії калібру 122 міліметри та 120-мм мінометів", - йдеться у повідомленні.

На Артемівському напрямку удари ворожої артилерії більше 120 мм зафіксовано у Ленінському та Луганському. На Маріупольському бойовики двічі обстріляли Широкине із автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. На Луганщині терористи гатили із гранатометів по Кримському.

Також у штабі АТО звертають увагу на те, що в зоні АТО проводяться активні заходи з протидії ворожим розвідувально-диверсійним групам. Тому час від часу перекриваються пункти перепуску на окуповані території. Більш детальну інформацію про роботу цих пунктів можна отримати за телефоном довіри Державної прикордонної служби України, який вказаний на її офіційному сайт.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики в суботу гатили з "Градів" на Донецькому напрямку - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути