Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2018 18:32

BlaBlaCar заперечує причетність до смертельної аварії на Миколаївщині

BlaBlaCar заперечує причетність до смертельної аварії на Миколаївщині
У компанії BlaBlaCar спростували інформацію про те, що пасажири, які потрапили у смертельну аварію на мікроавтобусі в Миколаївській області, використовували сервіс. Фото - dsns.gov.ua

У компанії BlaBlaCar спростували інформацію про те, що пасажири, які потрапили у смертельну аварію на мікроавтобусі в Миколаївській області, використовували сервіс.

"Сервіс абсолютно не має стосунку до ситуації, що сталася. Все, що говорять про BlaBlaCar в цьому контексті, - не більше, ніж чутки і наклеп. На нашій платформі не було і немає такої поїздки", - повідомили у прес-службі BlaBlaCar, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Авто лишилося без багажного відділення": легковик потрапив під потяг

Як повідомили у компанії, відділ комунікації Миколаївської поліції готує офіційний коментар, в якому "підтвердить відсутність якогось зв'язку події, що сталася з BlaBlaCar".

20 травня поблизу села Красне Березанського району на Миколаївщині сталася ДТП. Водій мікроавтобуса не впорався з кермуванням, з'їхав у кювет, врізався в дерево та перекинувся. На місці загинули 5 людей, усі - мешканці Дніпропетровської області. Ще троє пасажирів отримали травми. За попередньою інформацією, усі пасажири мікроавтобуса знайомі між собою не були. Скористалися послугою на порталі "Бла-бла-кар".

Зараз ви читаєте новину «BlaBlaCar заперечує причетність до смертельної аварії на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути