середа, 08 квітня 2020 07:36

Біля управління жорстоко побили двох начальників поліції: відео нападу

Біля управління жорстоко побили двох начальників поліції: відео нападу
У Харкові невідомі побили двох працівників обласної поліції. Потерпілі - в реанімації. Фото: МВС

У Харкові в районі вул. Піскуновської невідомі побили двох працівників одного з оперативних підрозділів обласної поліції.

Слідство відпрацьовує кілька версій нападу. З місця події вилучили речові докази. Призначено кілька судово-медичних експертиз, повідомили у відділі комунікації обласної поліції. Нападників розшукують, їм загрожує до 8 років за ґратами.

Потерпілі - начальник Управління карного розшуку в Харківській області Євген Драка і начальник відділу розшуку з особливо тяжких злочинів Сергій Новіков, пише KHARKIV Today. Напад стався ще ввечері 6 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 28-річний агресивний чоловік побив дружину і поліцейського

За словами колишнього правоохоронця Дениса Ярославського, який першим опублікував інформацію про це, напад стався біля обласного управління поліції. Зараз потерпілі знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.

"Не хочу вдаватися в подробиці, хочу щоб ви зрозуміли суть! У Харкові (колись міліцейському місті), це вже не перший напад на співробітників. ОПГ, які зараз вільно себе почувають по всій країні, дозволяють речі, які завжди вважалися ТАБУ для злочинних груп. Виною всьому реформа! Яка знищила міліцію і не створила нічого натомість", - написав він.

Момент конфлікту зафіксували вуличні камери відеоспостереження.

У соцмережах також з'явилася інформація, що в бійці замішані учасники організації "Ми - харків'яни". Керівник організації Руслан Єременка повідомив, що вона не відповідає дійсності.

7 квітня у членів організації - Руслана Єременко, Антона Халізева і Олександра Ситника - провели обшуки. У Єременка нічого не вилучили, у Ситника телефон, у Халізева - рушницю.

Троє чоловіків напали на поліцейського у Дарницькому районі Києва. Службовець повертався додому, помітив компанію, яка галасувала. Підійшов і попросив поводитись тихіше.

Зараз ви читаєте новину «Біля управління жорстоко побили двох начальників поліції: відео нападу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути