середа, 28 серпня 2013 16:53

Біля Києва ВАЗ не пропустив та врізався у "Мерседес" — загинуло двоє дорослих і дитина

Біля Києва ВАЗ не пропустив та врізався у "Мерседес" — загинуло двоє дорослих і дитина
Фото: odessa-life.od.ua

Близько 22 години до чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на автотрасі Київ-Чоп, поблизу села Бузова, сталася ДТП з потерпілими.

З'ясувалося, що 52-річний мешканець села Гурівщина, що на Київщині, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, здійснював розворот в напрямку міста Києва. Він не надав перевагу автомобілю "Мерседес-Віто" під керуванням 42-річної мешканки Хмельницької області, який рухався в зустрічному напрямку, скоїв зіткнення.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та два пасажири автомобіля "ВАЗ-2106", 52-річний чоловік та 4-річний хлопчик – жителі міста Києва, від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці. 8-річна дівчинка, мешканка столиці, в тяжкому стані доставлена каретою швидкої допомоги до реанімаційного відділення Київської обласної клінічної лікарні, де медичні працівники борються за її життя. Водій та пасажир автомобіля "Мерседес" відбулися нервовим стресом.

Наразі за даним фактом працівники слідчого відділення Києво-Святошинського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії.

 

Зараз ви читаєте новину «Біля Києва ВАЗ не пропустив та врізався у "Мерседес" — загинуло двоє дорослих і дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути