пʼятниця, 12 березня 2021 13:54

Били та тягали за волосся - на журналістку накинулися в суді

Били та тягали за волосся - на журналістку накинулися в суді
Журналістку побили, коли та просила коментар. Фото: unsplash.com

Головний редактор видання "Лица" Олена Гарагуц накинулася з кулаками на журналіста "ДніпроTV" Яну Богуславську. Била її текою по голові та тягала за волосся.

Бійка виникла 9 березня в суді АНД району. Між журналістками виникла перепалка через відмову Гарагуц відповідати на питання Богуславської, чому її видання звинувачує інші ЗМІ в поширенні наклепу та про можливі комерційні зв'язки із нардепом від партії "Слуга народу" Максимом Бужанським, передає "Днепр оперативный".

Богуславську врятували охоронці. Вона одразу викликала поліцію, але Гарагуц втекла з приміщення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бужанський поскаржився, що на нього напали "40 осіб із яйцями"

Саме того дня суд слухав справу за позовом Дніпровського міськради про захист ділової репутації нардепа Бужанського та видання "Лица". Вони звинувачували ЗМІ, зокрема і "ДніпроTV", у нібито поширенні неправдивої інформації. Йдеться про заяву Бужанського на презентації міської та обласної партійної організацій в червні 2020 року. Журналісти хотіли уточнити достовірність інформації щодо епізодів домашнього насильства за участю нардепа. У відповідь той перейшов на образи. Видання "Лица" і зовсім випустило статтю з прямими звинуваченнями на адресу телеканалу.

Народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський, який є автором законопроєкту про відтермінування переведення російськомовних шкіл на українську мову викладання, потрапив до бази "Миротворця". Депутата називають "українофобом" і "провокатором".

Зараз ви читаєте новину «Били та тягали за волосся - на журналістку накинулися в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути