Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2015 13:05

Бій на Донеччині завершився втратами противника. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко розповів на брифінгу про події, які сталися в зоні АТО за останню добу.

"На Луганському напрямку була зафіксована одна ворожа провокація. Це сталося неподалік селища Трьохізбенка, при цьому противник застосував гранатомет.

Донецький напрямок. Там зберігається неспокійна обстановка, зокрема поблизу селища Луганське. Протягом минулої доби там було зафіксовано мінометний обстріл, роботу ворожого снайпера. Також відбулося бойове зіткнення сил АТО з противником. Ворожу ДРГ наші бійці вчасно виявили, зустріли щільним вогнем і бойовики з втратами вимушені були відступити.

На захід від Вуглегірського водосховища НЗФ також здійснили серію провокацій. Зокрема, у Зайцевому ворожий обстріл тривав близько 2,5 годин.

Також тривають обстріли по наших передових позиціях поблизу селища Новгородське. Учора там також працював снайпер. Зафіксовано два мінометних обстріли з боку противника, також активно застосовувалася стрілецька зброя та гранатомети.

Крім цього ворог порушив режим тиші південніше - біля Новоселівки. Вогонь вівся з боку Озерянівки Горлівської міськради, де нещодавно було виявлено важку військову техніку противника - танки.

У районі Донецького аеропорту ситуація без змін. Найбільша кількість ворожих обстрілів зафіксована у Пісках. Крім цього бойовики із гранатомета обстріляли Авдіївку.

На Маріупольському напрямку ворог проявляв активність поблизу Красногорівки та Мар'їнки. Зокрема, з боку Старомихайлівки наші позиції були обстріляні з міномету калібром 82 мм. Крім цього було зафіксовано кілька нетривалих, але прицільних обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Бій на Донеччині завершився втратами противника. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути