середа, 14 грудня 2011 14:21

Бетономішалка зім'яла столичну маршрутку з пасажирами
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Сьогодні, близько 9 години ранку трапилась дорожня пригода за участю маршрутного транспорту. Цього разу було пошкоджено "Богдан", що працював на 578 маршруті - станція метро "Лівобережна - житловий масив Райдужний".

Про це розповіли у прес-службі ДАІ у місті Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор Кравець, якого двічі відмазав суд, вже хоче виїхати на Новий рік до Єгипту

В салоні на момент пригоди знаходилось приблизно три десятки пасажирів. Попередньо встановлено, що водій завантаженого бетонозмішувача "КАМАЗ" рухаючись з боку вулиці Стальського в напрямку бульвару Перова, не зміг вибрати безпечної швидкості та дистанції і скоїв наїзд на маршрутку, що стояла на зупинці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даїшники врятували жінку від самогубства

Водій "Камаза", якому виповнилось лише 21 рік пояснив, що заснув за кермом. Він також у своєму поясненні написав, що напередодні, увечері вживав спиртні напої (300 грам горілки) і що вранці почував себе не кращим чином. На жаль встановити скільки часу цього дня відпрацював недосвідчений водій за кермом практично неможливо, оскільки законодавцем були відмінені шляхові листи. Перевірялась машина перед виїздом і чи проходив водій передрейсовий медичний огляд також документально перевірити неможливо", - додали даішники.

Внаслідок ДТП чотирьох пасажирів, серед яких 12-річний школяр, госпіталізовано до лікарні. Ще сім чоловік звернулись до медиків за допомогою і після її надання були відпущені додому.

Зараз ви читаєте новину «Бетономішалка зім'яла столичну маршрутку з пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути