вівторок, 15 вересня 2020 15:04

Скажена лисиця вкусила жінку

Скажена лисиця вкусила жінку
Лисиця вкусила жінку за руку Фото: zaxid.net

В смт Капітанівка Новомиргородського району Кіровоградської області зафіксували випадок сказу. Про це повідомляє пресслужба Новомиргородської РДА.

"До Новомиргородської районної лікарні ветеринарної медицини надійшов дзвінок від жительки смт Капітанівка, яка повідомила про труп лисиці. В ході обстеження вона повідомила, що почула гавкіт собаки, вийшла з хати та підійшла до паркану. Взялася за паркан і хотіла поглянути, що там. У цей момент відчула, що її щось вкусило за руку. Побачила лисицю, яка перескочила через паркан у двір. Почувши крик дружини, чоловік вибіг та побачив лисицю, взяв вила та заколов її", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сказу померла 68-річна жінка

Труп тварини відправили до Новомиргородської РДЛВМ для подальшого відправлення на дослідження на сказ. Дослідженням в Кіровоградській регіональній лабораторії ветеринарної медицини підтвердили підозру щодо захворювання лисиці на сказ.

Жінці, яку покусала хвора лисиця, надають антирабічну допомогу, на подвір̓'ї провели вимушену дезінфекцію. Проводяться заходи з вакцинації домашніх собак та котів проти сказу в смт Капітанівка.

У Полтаві, неподалік автобусної зупинки лисиця напала на 2 місцевих жительок. В обласному центрі - це перший випадок, коли дика тварина покусала людей.

Зараз ви читаєте новину «Скажена лисиця вкусила жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути