вівторок, 05 листопада 2019 16:16

Батько стверджує, що ненавмисно вбив 6 місячного сина

Батько стверджує, що ненавмисно вбив 6 місячного сина
У селі Вовчик Лубенського району на Полтавщині чоловік випадково вбив 6-місячного сина. Фото: rezonans.cc

Батько 6 місячної дитини, яка учора загинула у Лубенському районі на Полтавщині, розповів правоохоронцям, що не втримав немовля на руках.

Про це повідомили у Прокуратурі Полтавської області.

"За словами 21-річного батька дитини, він того дня святкував день народження свого друга. Повернувшись додому, почув, що син плаче. Щоб заспокоїти, взяв його на руки, але не втримав і впустив на підлогу. Потім підняв дитину і поклав на крісло. Що було далі, не пам'ятає", - сказано у повідомленні.

У Прокуратурі зазначили, що 20-річна мати немовляти побігла забрати автомобіль, який чоловік не зміг завести і залишив біля магазину. Коли жінка повернулася додому, побачила, що чоловік спить на ліжку, а дитина лежить у колясці. Обличчя сина було синє, тож вона одразу покликала фельдшера, який констатував смерть малюка.

Під час попереднього огляду тіла хлопчика експертом виявлено засохлу кров під носом та численні синці на обличчі.
Микола Надаховський, який праює фельдшером у Вовчицькій амбулаторії, розповів, що пізно вечером йому зателефонувала сусідка та повідомила, що її дитина не дихає та попросила термінової допомоги.

"На тілі дитини побачив тілесні ушкодження, гематоми. Допомогти було вже не можливо. Терміново викликав поліцію, екстренну медичну допомогу, повідомив сільського голову та свого керівника, головного лікаря", - прокоментував медик.

Також сказав, що дитина була під постійним наглядом лікарів протягом шести місяців. Немовля було здоровим, родина вчасно з'являлась на медичні огляди. Наголосив, що з медичної точки зору, родина дбала про свою дитину. Врятувати малюка шансів не було, адже на обличчі були всі ознаки біологічної смерті.

Сільський голови Вовчицької сільської ради Ольга Козловська розповіла, що у молодої родини було двоє дітей. Старшому хлопчику, Максиму один рік вісім місяців, а меншому Назару було пів року.

"Про дітей дбали. У побуті родина все мала. Але наглядали за родиною з соціальним працівником, так як це молода родина і діти в них зовсім малого віку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавець змушував неповнолітню зніматися оголеною

Сільський голова розповіла, що чоловік напивався не вперше. У травні цього року побив дружину. Також помічали прояви агресії після вживання спиртних напоїв.

"На день народженні батька загиблого малюка, чоловік на дружину підняв руку. Відразу виїхали з соціальним працівником до них додому та побачили, що чоловік був у нетверезому стані та неадекватно себе поводив", - сказала жінка.

У селі Вовчик Лубенського району на Полтавщині батько убив 6-місячного сина. Про трагедію повідомила місцева лікарка.

Зараз ви читаєте новину «Батько стверджує, що ненавмисно вбив 6 місячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути