Ексклюзиви
середа, 31 січня 2018 18:10

Батьки загиблого нацгвардійця домоглися повторної експертизи

Батьки загиблого нацгвардійця домоглися повторної експертизи
Батьки та друзі загиблого в Сіверськодонецьку на Луганщині нацгвардійця Антона Рубана не вірять у самогубство. Тіло передали на повторну незалежну експертизу. Фото - 06452

Тіло загиблого у Сіверськодонецьку на Луганщині нацгвардійця 22-річного Антона Рубана передали на повторну експертизу.

Слідство спочатку відмовляло батькам у проведенні незалежної експертизи, проте врешті згоду надали. Батьки Антона проживають у Черкаській області. Про це повідомив друг загиблого Олександр, передає ТСН.ua.

"Тіло вже доставили до черкаського моргу. Експертизу почали 30 січня, вона триває. Її проводить незалежна експертна комісія, у створенні якої посприяв мер Черкас Анатолій Бондаренко", - повідомив Олександр.

Друг загиблого пояснив, що батьки вимагали незалежної експертизи через те, що не вірять у самогубство сина, про яке повідомляли правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідні загиблого курсанта зробили різні заяви

"Ми маємо сумніви, що першу експертизу провели належним чином. Маємо підозри, що там укривають деякі подробиці, що вказують на вбивство. Тому ми проводимо свою експертизу, щоб пересвідчитися в цьому", - розповів Олександр.

Він також додав, що слідство не ділиться з батьками інформацією щодо розслідування, їм досі не показали передсмертну записку, яку виявили в речах Антона.

Про смерть 22-річного Антона Рубана стало відомо вранці 25 січня. За даними правоохоронців, він нібито застрелився зі своєї табельної зброї під час несення служби з охорони будівлі Апеляційного суду Луганської області у Сіверськодонецьку. Батьки та друзі загиблого не вірять у самогубство. Вони розповіли, що Антон неодноразово скаржився на дідівщину у роті та побоювався старших військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Батьки загиблого нацгвардійця домоглися повторної експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути