Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2020 11:05

Байкери скинули з моста охоронця

Байкери скинули з моста охоронця
Байкери скинули з моста охоронця Фото: dp.vgorode.ua

29 серпня в Дніпропетровській області сторожа, який охороняв будівництво Нікопольського мосту на трасі Запоріжжя - Дніпро, скинули з мосту. Це зробила група байкерів, яким він напередодні не дозволив кататися на мосту. Про це tsn.ua розповіла донька постраждалого Тетяна Хорольська.

63-річний чоловік на пенсії, але вночі підпрацьовував на мосту, де йдуть ремонтні роботи. Зі слів жінки, вдень 29 серпня він заборонив кататися на мосту байкеру. Вночі той повернувся у компанії ще 4 мотоциклістів. Вони скинули чоловіка з мосту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати скинула немовля з 20-метрового мосту

"Про те, що сталося, розповів інший охоронець, який також чергував у ту ніч. Батько був на мосту зверху, а той чоловік сторожував знизу. Він не бачив що саме сталося, через потік автомобілів і велику відстань. Коли обходив територію, пішов до батька, щоб спитати, чи в нього все гаразд. Почав його кликати й почув стогін. Знайшов мого батька під мостом, спитав що трапилося, і хто це зробив. Батько встиг сказати, що це зробили байкери, і знепритомнів".
Охоронець викликав "швидку" і поліцію.

Зараз Тетянин батько перебуває у реанімації. Рідних до нього не пускають. У чоловіка забиття, переломи ребер, стегна і правої ноги. Він підключений до апарату ШВЛ.
Жінка говорить, що камер спостережень на мосту не було, але недалеко є автозаправка, де працюють камери. Її батько на роботі не пив. Взагалі вживав алкоголь дуже рідко.

У поліції Запорізької області повідомили, що чоловік впав із мосту з власної необережності.
"29 серпня близько 5-ї години ранку до Запорізького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення лікарні міста Запоріжжя госпіталізовано з переломом стегна мешканця села Миколай-Поле 1957 року народження. Встановлено, що потерпілий травми отримав 29 серпня близько 2:00, поблизу села Дніпрові Хвилі. За попередніми даними, в стані алкогольного сп'яніння впав з власної необережності з Нікопольського мосту. Відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування", - прокоментувала начальниця відділу комунікації Нацполіції Запорізької області Олена Лебединська.

Донька постраждалого просить допомоги в тих, хто, можливо, став свідком злочину. Хоче, аби покарали винних за те, що вони зробили з її батьком.

20 серпня в Миколаєві чоловік стрибнув з Інгульського мосту. На вигляд загиблому 30-40 років.

Зараз ви читаєте новину «Байкери скинули з моста охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути