субота, 31 липня 2021 17:46

Байкери напали на молоду пару

Байкери напали на молоду пару
Одеські байкери побили молоду пару і розгромили битами їхню машину. За словами постраждалих, причиною конфлікту стало те, що вони перебудувалися на автомобілі перед довгим рядом байкерів, які рухалися тією ж трасою. Фото: pexels.com

У Черкасах група байкерів з Одеси, які здійснювали щорічний тур по Україні, напала на молодих чоловіка і жінку. Після цього мотоциклісти накинулися на автомобіль пари і розгромили його.

Причиною конфлікту став обгін колони мотоциклістів на автомобілі, за словами постраждалої дівчини, повідомляє "Сегодня".

"Їм це не сподобалося, і вони відразу почали зганяти нас, викрикуючи лайку, плювали на машину, били машину ногами і ланцюгами. Ми почали тікати від них і використовували балончик як захист, коли вони затискали нас з усіх боків", - говорить дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річний водій збив насмерть двох велосипедистів

Після того, як мотоциклісти розправилися з молодими людьми, вони "переключилися" на їхній автомобіль. Використовуючи ланцюги й біти, розгромили транспортний засіб.

"Ми відірвалися, викликали поліцію і щойно зібралися писати протокол, байкери почали їхати в бік Соснівки, побачили нас, показали пальцем і швидко налетіли", - додає постраждала.

"Підтверджуємо, що такий конфлікт між водієм Mazda і байкерами в Черкасах був. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", ми з'ясовуємо також і те, хто провокував", - каже речниця поліції Черкаської області Зоя Вовк.

Внаслідок інциденту пара опинилася в лікарні з множинними травмами та забоями, в обох струс мозку.

Зараз ви читаєте новину «Байкери напали на молоду пару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути